Cautare

167 de rezultate pentru "the grand offices" (3.80 secunde)
Recent, la Phoenicia Grand Hotel a avut loc lansarea colectiei Haute Couture, semnata Victoria Sava. Aceasta este un designer roman de origine basarabeana.
In cadrul evenimentului de la Grand Entertainment Baneasa, Jukebox a sustinut un concert plin de energie si buna dispozitie, incluzand in repertoriul sau hituri internationale ale unor artisti precum Beyonce, Justin Timberlake, Bob Marley, Bruno Mars, Pitbull, Daft Punk dar si piese renumite de la Goran Bregovich , Zdob si Zdub sau Romica Puceanu.
Simtindu-se stresat, el decide sa ia o pauza si pleaca din oras oprindu-se,dintr-o toana, la Grand Hotel.
Liderii USL se intalnesc in Mamaia Reprezentantii Uniunii Social Liberale (USL) se intalnesc, astazi, la Melody Grand Ballroom din Mamaia, incepand cu ora 13.00, la lansarea Programului "USL pentru Turism".
InterComFilm Distribution organizeaza un eveniment special, dedicat parintilor si copiilor, duminica, 20 martie, la ora 11.30, la Grand Combo din Baneasa Shopping City din Capitala.
Asa ca Ziua Internationala a fericirii a fost sarbatorita duminica de IntercomFilm, la Grand Combo din Baneasa Shopping City. ... Prin evenimentul de la restaurantul Grand Combo din Baneasa Shopping City am promovat astfel pelicula Angry Birds - pentru o planeta fericita.
Donald Trump a incheiat campania electorala in forta, transmitandu-le sustinatorilor sai, la un miting electoral din Grand Rapids, Michigan, ca TREBUIE SA CÂSTIGAM, pentru ca, in caz contrar, va fi cea mai mare pierdere de timp, energie si bani din viata sa, relateaza Associated Press.
JW Marriott, orasul din mijlocul orasului Unul din cei mai mari jucatori de pe piata hoteliera locala, hotelul JW Marriott Bucharest Grand Hotel si-a castigat in cei 17 de existenta reputatia de un oras in mijlocul orasului datorita impresionantei desfasurari de produse si servicii:
Pentru acest nou proiect, Carmen Bruma a realizat si o sedința foto cu costume de baie la Therme Bucuresti, o locație spectaculoasa si exotica, iar filmarile antrenamentelor au fost realizate la etajul 13 al Rin Grand Hotel unde beneficiezi de o priveliste unica si foarte frumoasa a Parcului Natural Vacaresti.
Intr-un han de la marginea orasului Bruxelles, in suburbia Grand Bigard, delegatiile nationale au discutat viitoarea configuratie a structurii ierarhice a grupului. ... Revin la discutia de la Grand Bigard.
Acest dosar este o sesizare a SC Bucovina Grand SRL Suceava privind savarsirea de catre Nicolae Marghiol a infractiunii de inselaciune.
Revistele Constructor si 1001 Credite au organizat, in perioada 19-20 martie, la Howard Johnson Grand Plaza Hotel din Bucuresti, conferinta internationala cu tema "Finantarea proiectelor publice in Europa Centrala si de Est".
Primul SUV al tridentului italian va intra pe piata in 2012 si va imprumuta platforma de la Jeep Grand Cherokee.
O parte din atletii de la CSM Craiova si CS Universitatea Craiova au participat, weekendul trecut, la prima etapa a Grand Prix-ului de seniori, tineret si juniori I, desfasurat pe stadionul "Dinamo"
Cand va castiga un turneu de Grand Slam atunci va capata o mai mare incredere in propriile forte. Am incredere ca poate castiga Australian Open", a spus Ilie Nastase la Sport.ro Sursa:
Simona Halep a reusit sa castige sambata, la Paris, primul titlu de Grand Slam din cariera sa. Simona a declarat:
Angelique Kerber a disputat astfel a patra ei finala de Grand Slam, dupa ce a obtinut titlul la Australian Open si US Open in 2016.
Astazi, de la ora 19.00, la Grand Cinema & More din Baaneasa Shopping City, va avea loc avanpremiera comediei Mama, ce zi!.
Vino la Grand Cinema and More, la proiectia Doua Lozuri din data 8 octombrie, ora 19. 50, ia-ti bilet si, daca nu razi, Bucur te asteapta la iesirea din sala si iti da banii inapoi.
Grand Cinema & More din Baneasa Shopping City; Cinema City Cotroceni, Constanta City Park, Cluj Polus, Ploiesti Afi. - 12 februarie: Cinema One Brasov;
google-analytics.com